lauantai 23. huhtikuuta 2011



Huh, huh, päivitykset ovat taas olleet hukassa. Talvi on teettänyt monenlaista puuhastelua. Lunta on ollut yllin kyllin ja pitkät syys- ja talvi-illat ovat olleet haastavia.

Minä sitten hurahdin kortteihin! Korttien suunnittelu ja tekeminen on IIHANAA. Korttien tekoon sain houkuteltua myös miniäkokelaani Jaanan. Hän se vasta taituri on. Yhdessä tekeminen on ollut mukavaa ja sunnuntaipäivät ovat kuluneet rattoisasti korttien parissa. Korttitarvikkeita on tällä hetkellä matkalaukullisen verran ja vähän enemmänkin. Lisää tulee jokaisella käynnillä askarteluliikkeissä.

Lars G on ystävällisesti muonittanut minua ja Jaanaa, joten olemme rauhassa saaneet paneutua harrastukseemme. Tosin bichontytöt ovat olleet välillä mukana antamassa meille” perspiraatiota”. Ihmekös, että bichonkortteja on syntynyt vauhdilla.

Minulle korttien tekemisen haaste on saada esteettisesti kauniita lopputuloksia, esteetikko kun olen. Vaikeus on siinä etten millään raaskisi luopua korteistani. Hyvät ystäväni, niin bichonystävät,  
pikku-Linus Emil Alexander kuin muutkin ovat saaneet korttejani. Toivon, että kortit säilyvät pitkään piirongin laatikossa, ja tarpeen tullen niistä voi saada valoa elämään.

Hurahtakaa tekin, ei niin väliä mihin harrastukseen, kunhan mukana on innostusta ja vähän intohimoakin! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti